Visszaültünk az „iskolapadba” – Videóval frissítve

Angol óra, kosárlabdaedzés, sport és tanulás kapcsolata, ezekkel a témákkal foglalkoztunk az Oladi Általános Iskolában

A héten már beszámoltunk róla, pénteken az Oladi Általános Iskolába látogattunk, ahol Antonio Jordano, Boris Barac és Takács Zsolt vett részt többféle foglalkozáson.

A délelőtt folyamán Jordi 2*45 percet töltött a tornateremben. Az első, 45 perces foglalkozás során Borissal együtt angolul beszélgettek a fiatalokkal, leginkább egy rögtönzött kérdezz-felelek volt, amiben nagy segítségünkre volt az iskola tanulója Emil is. A fiatal tanuló szívesen vállalta, hogy beül a játékosok mellé, és ha úgy alakul segít a fordításban. Ezzel párhuzamosan fiatal játékosunk, Takács Zsolt 1-1 20 perces etapot töltött el a 7. és a 8. osztályban, ahol az iskola és tanulás összeegyeztetésről, és a sport fontosságáról beszélgetett a diákokkal.

A két óra között természetesen nem maradhatott el az aláírásgyűjtés és a közös fotókészítés sem. A 2. negyvenöt percben Jordi mellé most Takács Zsolt csatlakozott, akik egy mini, 30 perces foglalkozást tartottak az iskola kosárcsapatának. A végén még egy kis büntetőkiesőre is jutott idő, amit mindenki nagyon élvezett. Boris ez idő alatt a 7. és 8. osztályban, angol órán vett részt, ahol a diákok beszélgethettek vele, és gyakorlhatták angol nyelvtudásukat.

A délelőttöt is az aláírásgyűjtés zárta, ahol az iskola diákjai megrohamozták a fiúkat. Összességében egy remek hangulatú délelőttöt zártunk az Oladi Általános Iskolában, ahol nagyon szívesen fogadtak minket, és a remek szervezésnek köszönhetően ismét sok diákkal találkoztunk.

Köszönjük a lehetőséget!