Csütörtökön visszaültünk az „iskolapadba”

Újabb csütörtök, újabb iskola

A héten már beszámoltunk róla, hogy iskola programunk következő helyszínére, Sárvárra látogatunk. A tegnapi nap folyamán a sárvári Szent László Katolikus Iskola diákjait Krivacsevics Márkó és Sövegjártó Ábel látogatta meg.

A délelőtt folyamán Ábelék sokat meséltek magukról, és a sárvári gyerekek sokat kérdeztek játékosainktól. Téma volt az edzésmennyiség, a cipőméret, de a Krivi arról is mesélt, mikor tanult meg 3 nyelven beszélni. A program aktív részében két játékosunk és marketingmenedzserünk külön-külön foglalkozást vezetett. Ábellel és Krivivel a nagyok tudtak gyakorolni, míg Tóth Dávid marketingesünk a fiatalabb korosztállyal dobott kosárra. A végén játékosaink egy kis bemutatót is tartottak. Voltak zsákolások, félpályás dobások, amik után „felrobbant” a sárvári tornaterem.

A délelőttöt az aláírásgyűjtés zárta, ahol az iskola diákjai megrohamozták a fiúkat. Összességében egy remek hangulatú délelőttöt zártunk Sárváron, ahol nagyon szívesen fogadtak minket, és a remek szervezésnek köszönhetően ismét sok diákkal találkoztunk.

Köszönjük a lehetőséget!

Szurkolj nekünk élőben!

Éld át velünk a meccsek minden izgalmát a nézőtéren! Jegyvásárlás

Legfrissebb

GRATULÁLUNK BENI!
2024.06.17.
HETI MENET 06.17-23.
2024.06.17.
Új projekt, új eredmények
2024.06.11.