2023.02.09-én folytatódik a helyi iskoláknak indított programunk!

Kicsit korábban kivesszük a tavaszi szünetet, de a következő héten újra visszaülünk az iskolapadba

Csapatunk nagyon büszke arra, hogy hazai mérkőzésein mennyi fiatal, iskolás rajongó van jelen. Mellette mindig fontosnak tartottuk, a fiatalok sportos életmódra való nevelését is. Két évvel ezelőtt elindítottuk a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a Szombathelyi Iskolákért programunkat, aminek elsődleges célja a helyi iskolák diákjainak mérkőzés látogatásának biztosítása volt.

A program legfontosabb célja, hogy a gyerekeknek élményt adjunk, egy lehetőséget, hogy testközelből megismerjék azokat, akiknek szombatonként szurkolni szoktak. Az iskola-látogatás másik feladata, hogy korosztálytól függően olyan témákról beszélgessünk velük, ami érdekli őket, és természetesen a közös játék sem maradhat el.

Múlt héten meg volt az első bevetés. Előző alkalommal a Paragvári Utcai Általános Iskola látogattunk, ahol a kicsikkel, nagyokkal remekül éreztük magunkat.

A program következő résztvevője a szombathelyi Szombathelyi Reguly Antal Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola (Reguly Antal Nationalitäten Grundschule Steinemanger), akiket csütörtök délelőtt látogatunk meg. 2023.02.09-én Ray Cowels, Zach Brown, Takács Zsolt, Verasztó Péter és Marko Curovic vesznek részt a 2*45 perces párhuzamos órákon.

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!